Pentuja

Tulevat pentueet suunnitteilla kesälle 2021

Emä: Hofmarien Krystal Angel ~ Krista

  • Lonkat A/B, kyynäret 0/0, Silmät ok, sydän ok,

  • molemmat vanhemmat DM N/N, (Kristaa ei testata)

  • Näyttelyt: SA

  • Luonnetesti +114p.

  • Jalostustarkastus ok: Hyväksytty ulkomuoto-osuus.

  • Suunnitteilla Kristan ensimmäinen pentue

Yhdistelmät tehdään yhteistyössä Suomen Hovawart ry:n kanssa.

Jos etsit itsellesi harrastuskaveria, niin ota yhteyttä!

Tupu

p. 040-5021954

hofmarien@gmail.com

Lue tämä, jos harkitset pentua meiltä

Myymme pennut ainoastaan harkituiksi perheenjäseniksi. Koirat kasvavat kotonamme keskellä koiraperheen arkea. Pyrin osaltani tekemään jo jalostusvalinnoissa sekä pentuaikana kaikkeni, jotta pennusta kasvaisi elämää kestävä harrastuskaveri, paras ystävä ja luotettu talonvahti. Pentujen myynnissä käytämme kennelliiton myyntisopimuspohjaa. Pennut luovutamme kera rekisteritodistuksen, eläinlääkärin tarkistamina, mikrosirutettuina, sekä useaan kertaan madotettuina. Pennun pentupaketin mukana tulee myös kirjallisena yleistä tietoa rodusta, koulutuksesta sekä hoito-ohjeet. Pennun ostajat liitän ensimmäisenä elinvuotena Suomen Hovawart ry:n jäseneksi.

Yhdistykset järjestävät koulutuksia pennuille useampaan PK-lajiin, sekä omilla kennel tapaamisilla pyrin edesauttamaan tutustumista uuteen mukavaan harrastukseen yhdessä koirasi kanssa. Toivon, että pennuilta tutkittaisiin vähintään luustoltaan lonkat, sekä kyynärät noin 2- vuoden iässä sekä luonnetestattaisiin noin 3-vuoden iässä.

Kasvattajan tuki ei lopu pennun myyntiin. Pyrin olemaan mukana kasvattieni elämässä, niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Toivon kuulevani kasvattien elämästä sekä tapaavani niitä myös pentuajan jälkeen.

Otathan huomioon, että Hovawart on iso ja aktiivinen rotu, joka vaatiin vähintään peruskoulutuksen, jotta saat koirasta itsellesi mukavan kumppanin useaksi vuodeksi. Kuriton, huonotapainen Hovawart on omistajilleen sekä naapureilleen painajainen. Kyseessä on palveluskoirarotu, joka on omimmillaan, kun pääsee touhuamaan ja osallistumaan omistajiensa kanssa.